|
|
|
קרה לכם שלא הסתדרם עם ההורים של בן או בת הזוג?
יש לזה השפעה על הקשר? מזיז לכם בכלל? חשוב לכם להסתדר עם ההורים?
ספרו לי :)
|
|
|
|
בתגובה ל: לא מסתדרים עם ההורים? מאת: קייזר סוזי חבל עליך חבל...
|
|
|
|
בתגובה ל: לא מסתדרים עם ההורים? מאת: קייזר סוזי לכבוד הדדי וסובלנות ....
בעיקר בנישואים כשאז מדובר בעסקת חבילה ....
|
|
|
|
בתגובה ל: לרוב לא נדרש הרבה מעבר מאת: סוד ורז אני לא רואה את עצמי יוצאת עם מישהו ברבה זמן, והיחסים שלי עם ההורים שלו.. הם שלום שלום ושלא נתראה בחלום.. זה מעיק.. ובאיזשהו מקום ושלב זה גם יעיב על הקשר. לדעתי.
|
|
|
|
בתגובה ל: לי זה מאוד חשוב.. מאת: קייזר סוזי אם כי ניתן להתאמץ ולבנות מערכת יחסים, סבלנות, סובלנות וכבוד הדדי :-)
|
|
|
|
בתגובה ל: מסכים איתך מאת: סוד ורז ולצערינו לא תמיד אהבה מנצחת.. ראיתי כבר זוגות כאלה.
|
|
|
|
בתגובה ל: יש הורים שממש שמים רגל... מאת: קייזר סוזי ומה שאתה רואה היום בתור האמא של בת הזוג שלך, יכול בהחלט להיות בת הזוג שלך בעתיד...
|
|
|
|
בתגובה ל: ההורים גם מעידים הרבה על הילדים שלהם מאת: Ja Tomer אבל לא הכל...
|
|
|
|
בתגובה ל: לרוב לא נדרש הרבה מעבר מאת: סוד ורז לפעמים הבדלי תרבויות כל כך מפריעים לקשר שחבל על הזמן. לא משנה כמה כבוד הדדי וסובלנות, תמיד המנהגים יפריעו ואני אתן דוגמא. אני לא אומר שכל האשכנזים הם X וכל המזרחים הם Y אבל יצאתי פעם עם אשכנזיה. אבא גרמני ואמא אוסטרית. אצלם בבית תמיד הייתי אורח, לא משנה שיצאתי איתה 3 שנים, עדיין הייתי אורח. אמא שלה לעולם לא הייתה באה לסלון בפיג'מה אם אני אצלם, אם החברה ביקשה ממני למשל להביא משהו מהמקרר אז אמא שלה הייתה אומרת "למה עידן צריך להביא? קומי את"... אצלי בדיוק ההפך, היא הייתה בת בית, אמא שלי התיחסה אליה כמו לבת שלה. אמא שלי יכלה לבקש ממנה דברים, אף אחד לא התייחס אליה כאל אורחת אלא כאל חלק מהמשפחה.
אז אמנם שנינו כיבדנו מאוד את ההורים אחד של השני אבל אתם חושבים שזה לא הפריע לשנינו? היא לא אהבה את זה שאמא שלי יכולה להרשות לעצמה לבקש ממנה דברים שלא מבקשים מ"אורחת" ואני ממש התבאסתי מהעניין שאני נחשב אצלם לאורח בבית אחרי 3 שנים שאני נמצא בו.
יצאתי עם מרוקאית וממש לא אהבתי את איך שאמא שלה הייתה דוחפת ת'אף לקשר שלנו, הייתה רודפת כבוד ומנסה יותר מדי לשמור על הילדה הקטנה שלה גם אם זה היה בעצם נגד רצונה ורק מקלקל לה.
היום אני יוצא עם עיראקית (גם אני עיראקי), ואני מרגיש ממש נוח עם ההורים שלה כי יש לנו בערך אותם מנהגים בבית, אותו יחס. אני מסתדר אחלה עם המשפחה שלה ולא צריך להתנהג בצביעות.
|
|
|
|
בתגובה ל: לא מסתדרים עם ההורים? מאת: קייזר סוזי קרה רק פעם אחת שהתנגדו לקשר איתי, וזה היה כשהייתי מאוד צעירה, בקשר קצר יחסית, ומסיבות שלא קשורות אלי, ולמרות ההתנגדול לקשר עדין התנהגו אלי בכבוד ויכלתי לבקר כשהתחשק לי...
מעבר לזה, מעולם לא קמה התנגדות. אבל בגלל הביישנות שלי בדרך כלל גם לא נוצרת החברות הכי טובה בעולם...
|
|
|
|
בתגובה ל: אני מסתדרת, יחסית, עם הורים... מאת: Poetry כשהקשר עם ההורים של בן הזוג הוא טוב.. זה יכול להוסיף באמת המון.. לדעתי. זה לא מזיק, בטוח.
|
|
|
|
בתגובה ל: אז תעבדי על הביישנות.. חבל. מאת: קייזר סוזי זה לא פשוט כשאתה אמור להתחבר עם אנשים בגיל של ההורים שלך, עם מנטליות שונה לרוב, ובכלל כאלה ששמים אותך תחת זכוכית מגדלת כי את מתקרבת לבנם יקירם שעבורם כמובן אף בחורה לא תהיה טובה מספיק בשבילו.
להיות לאאת, יעני להתעלם מהביישנות הטמונה בך, באם זה המצב, זה לרוב בלתי אפשרי. לרוב אנחנו מקווים שהם ילמדו לקבל אותנו עם הביישנות, כשם שבן הזוג למד.
|
|
|
|
בתגובה ל: סיוה, קל יותר לדבר מאשר ליישם מאת: ביג ממי ואת צודקת מאה אחוז. אבל תחשבי שביישנות לעיתים מתפרשת כסנוביות.
|
|
|
|
בתגובה ל: לא אמרתי שזה פשוט מאת: קייזר סוזי לדעתי זה צריך להיות גורם מאוד מכריע בהמשכו של קשר אם ההורים לא ממש מרוצים מהקשר של הבן או הבת,אני הייתי חושבת עשרים פעם באם להמשיך את הקשר איתו או איתה,היתה תקופה בחיי שחשבתי אחרת כלומר שלא מתחתנים עם ההורים שלו,או עם המשפחה,היום כאישה נשואה אני יודעת כמה זה חשוב,בעברי הכרתי לא מעט בחורים שההורים שלהם התנגדו בכל תוקף לקשר,בגלל היותי מוגבלת,לא הייתי מספיק טובה עבור בנם,זה עצוב אבל זו המציאות,למזלי אני בחורה מאוד חזקה,ואני לא נכנסת היכן שאיני רצויה,גם אם אותו בחור רצה להתעקש עם הוריו, הייתי אני זו שסירבה לקשר,מהסיבה שלא רציתי שחיי הזוגיות שלי יהיו כל הזמן עם התחושת מועקה שאני הכלה הלא רצויה. וכן מתחתנים גם עם המשפחה של החצי השני,וזה במלוא מובן המילה. בהצלחה לרווקות שבינכן.
.gif) ואהבת לרעך כמוך
|
|
|
בתגובה ל: לא מסתדרים עם ההורים? מאת: קייזר סוזי*חדשה באיזור, ברוכים הנמצאים* לדעתי הקשר עם הורי בן/בת הזוג מאוד חשוב. תמים מי שטוען ש"לא מתחתנים עם המשפחה" כי כל כך כן... אבל, מה קורה כשמסתדרים עם המשפחה אבל לא עם הבחור?  פעם יצאתי עם בחור מאוד נחמד ששעמם אותי עד מוות בכל כך הרבה רמות אבל ממש אהבתי את המשפחה שלו. היה לי מאוד חבל לחתוך...  פרבולה
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום שלום מאת: פרבולה מרחפת המקרה שתיארת האמת .. פעם ראשונה שאני שומעת כזה דבר.
איזה באסה זה.
ואת בהחלט צודקת :"תמים מי שטוען ש"לא מתחתנים עם המשפחה" כי כל כך כן..."
|
|
|
בתגובה ל: היי פרבולה, כיף לראותך כאן. מאת: קייזר סוזילהכיר משפחה לפני שמכירים את הבנאדם, וטוב שכך! שמחה להיות פה, מדליקה נר לזכר הפורטל R.I.P ~נר~
|
|
|
|
בתגובה ל: חיחי, זה באמת נדיר מאת: פרבולה מרחפת לפחות את כאן עכשיו :)
אבל איך הספקת להכיר ככה את המשפחה שלו? הרי אם הוא משעמם , לא היית אמורה כבר לחתוך מההתחלה?
|
|
|
בתגובה ל: חח מאת: קייזר סוזיהתקציר: הכרתי את המשפחה שלו בנסיבות משפחתיות (את אמא שלו, אבא שלו ואחיו הקטן) במקרה יצא לי לבלות איתם ועם עוד כל מני אנשים יום שלם. אותו פגשתי באירוע משפחתי כמה ימים מאוחר יותר. הוא איזה קרוב מאוד מאוד מאוד רחוק מנישואים (אין שום קשר דם, אנחנו אפילו לא מאותו מוצא אז אל חשש =] ). בכל אופן, לא משנה כמה מקסימה המשפחה, את דיי נתקעת עם הבחור =d פרבולה
|
|
|
בתגובה ל: סיפור ארוך ומשעשע מאת: פרבולה מרחפתלפחות נשארה לך המשפחה!
|
|
|
|
בתגובה ל: אה.. באמר.. מאת: קייזר סוזי ללא תוכן
|
|
|