אג'נדה - קהילות גולשים ופורומים
שם משתמש: סיסמא:
מבקר חדש? הירשם עכשיו!
זוג או פרד
ההללללווו אנשים?!? - איפה אתם?? :)
ההללללווו אנשים?!? - איפה אתם?? :)
פורסם לפני 58 ימים     מאת אפונה וגזר     סה"כ תגובות: 8     תגובה אחרונה לפני: 53 ימים

אני לא עולה לנט יומיים ופתום מגלה שאין כמעט הודעות חדשות???
מה זה החטרה הזה??? :)

בכל מיקרה- חייב לשתף,
היום לראשונה הצלחתי לנצח חברה סלולרית!! :)
יש לי מכשיר שאבא שלי נתן לי- איזה נציג של סלקום שיכנע אותו לקחת ואחרי כמה ימים גילה שהמכשיר מתוחכם לו מידי אז הוא שאל אם אפשר להחליף איתי למכשיר שהוא רגיל, הסכמתי כמובן ומאז חלפו כמעט שלוש שנים, מאז המכשיר מעולם לא ראה מוסך!! :)

כבר כמה חודשים אחד לכמה ימים באמצע שיחה המכשיר פתאום מפסיק לתפקד ומכבה ומדליק את עצמו, אתמול זה קרה פעמיים ברצף עם מישהי חשובה יחסית כך שהתעצבנתי ואמרתי- יאללה- אני הולך לתקן אותו!! - בגלל שהמכשיר של סלקום הלכתי אליהם והסכימו לקבל אותי למרות שאני לא מנוי שלהם.
לאחר כשעה תיקנו את המכשיר (בזמן הזה הלכתי לסידורים אחרים כך שלא הפריע לי)
בסוף החליפו כמעט כל חלק במכשיר ולקחו לי בסך הכל 75 שקלים!! - הייתי כל כך מרוצה!! :-)
הגעתי הביתה, התקשר איזה חבר והופ- שוב התנתק, אמרתי- זהו זה הסוף שלהם!!
חזרתי והסברתי מה היה, אמרו אין בעיה- תמתין, ותוך 20 דקות חיכה לי מכשיר חדש!! :)
איזה כיף - הייתי כל כך שמח- שלוש שנים- ובסוף מקבלים מכשיר חדש במחיר של שלושה חודשי ביטוח!!! מה צריך עוד לבקש מחברה נוראית שכזו?? :)

טוב, בטח הודעה ארוכה מידי בשביל מרביתכם אבל הייתי חייב לספר, וסיוון לא הייתה באון ליין אז לפחות אני יודע שהיא תיקרא מתישהו... :)

סופ"ש נעים לכולם!!!
ויאללה- ספרו משהו מעניין שקרה לכם השבוע!!!

הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך

קהילות מומלצות

המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר Copyright ©1996-2008, אג'נדה