ההללללווו אנשים?!? - איפה אתם?? :)
|
|
ההללללווו אנשים?!? - איפה אתם?? :)
פורסם לפני
58 ימים
מאת אפונה וגזר
סה"כ תגובות: 8
תגובה אחרונה לפני: 53 ימים
אני לא עולה לנט יומיים ופתום מגלה שאין כמעט הודעות חדשות??? מה זה החטרה הזה??? :)
בכל מיקרה- חייב לשתף, היום לראשונה הצלחתי לנצח חברה סלולרית!! :) יש לי מכשיר שאבא שלי נתן לי- איזה נציג של סלקום שיכנע אותו לקחת ואחרי כמה ימים גילה שהמכשיר מתוחכם לו מידי אז הוא שאל אם אפשר להחליף איתי למכשיר שהוא רגיל, הסכמתי כמובן ומאז חלפו כמעט שלוש שנים, מאז המכשיר מעולם לא ראה מוסך!! :)
כבר כמה חודשים אחד לכמה ימים באמצע שיחה המכשיר פתאום מפסיק לתפקד ומכבה ומדליק את עצמו, אתמול זה קרה פעמיים ברצף עם מישהי חשובה יחסית כך שהתעצבנתי ואמרתי- יאללה- אני הולך לתקן אותו!! - בגלל שהמכשיר של סלקום הלכתי אליהם והסכימו לקבל אותי למרות שאני לא מנוי שלהם. לאחר כשעה תיקנו את המכשיר (בזמן הזה הלכתי לסידורים אחרים כך שלא הפריע לי) בסוף החליפו כמעט כל חלק במכשיר ולקחו לי בסך הכל 75 שקלים!! - הייתי כל כך מרוצה!! :-) הגעתי הביתה, התקשר איזה חבר והופ- שוב התנתק, אמרתי- זהו זה הסוף שלהם!! חזרתי והסברתי מה היה, אמרו אין בעיה- תמתין, ותוך 20 דקות חיכה לי מכשיר חדש!! :) איזה כיף - הייתי כל כך שמח- שלוש שנים- ובסוף מקבלים מכשיר חדש במחיר של שלושה חודשי ביטוח!!! מה צריך עוד לבקש מחברה נוראית שכזו?? :)
טוב, בטח הודעה ארוכה מידי בשביל מרביתכם אבל הייתי חייב לספר, וסיוון לא הייתה באון ליין אז לפחות אני יודע שהיא תיקרא מתישהו... :)
סופ"ש נעים לכולם!!! ויאללה- ספרו משהו מעניין שקרה לכם השבוע!!!
|
|
|
|
|
|
|
אני לא עולה לנט יומיים ופתום מגלה שאין כמעט הודעות חדשות??? מה זה החטרה הזה??? :)
בכל מיקרה- חייב לשתף, היום לראשונה הצלחתי לנצח חברה סלולרית!! :) יש לי מכשיר שאבא שלי נתן לי- איזה נציג של סלקום שיכנע אותו לקחת ואחרי כמה ימים גילה שהמכשיר מתוחכם לו מידי אז הוא שאל אם אפשר להחליף איתי למכשיר שהוא רגיל, הסכמתי כמובן ומאז חלפו כמעט שלוש שנים, מאז המכשיר מעולם לא ראה מוסך!! :)
כבר כמה חודשים אחד לכמה ימים באמצע שיחה המכשיר פתאום מפסיק לתפקד ומכבה ומדליק את עצמו, אתמול זה קרה פעמיים ברצף עם מישהי חשובה יחסית כך שהתעצבנתי ואמרתי- יאללה- אני הולך לתקן אותו!! - בגלל שהמכשיר של סלקום הלכתי אליהם והסכימו לקבל אותי למרות שאני לא מנוי שלהם. לאחר כשעה תיקנו את המכשיר (בזמן הזה הלכתי לסידורים אחרים כך שלא הפריע לי) בסוף החליפו כמעט כל חלק במכשיר ולקחו לי בסך הכל 75 שקלים!! - הייתי כל כך מרוצה!! :-) הגעתי הביתה, התקשר איזה חבר והופ- שוב התנתק, אמרתי- זהו זה הסוף שלהם!! חזרתי והסברתי מה היה, אמרו אין בעיה- תמתין, ותוך 20 דקות חיכה לי מכשיר חדש!! :) איזה כיף - הייתי כל כך שמח- שלוש שנים- ובסוף מקבלים מכשיר חדש במחיר של שלושה חודשי ביטוח!!! מה צריך עוד לבקש מחברה נוראית שכזו?? :)
טוב, בטח הודעה ארוכה מידי בשביל מרביתכם אבל הייתי חייב לספר, וסיוון לא הייתה באון ליין אז לפחות אני יודע שהיא תיקרא מתישהו... :)
סופ"ש נעים לכולם!!! ויאללה- ספרו משהו מעניין שקרה לכם השבוע!!!
אומנם משמין מנחת-
אבל נהנה לשרוף את הקלוריות בחזרה :-)
|
|
|
|
בתגובה ל: ההללללווו אנשים?!? - איפה אתם?? :) מאת: אפונה וגזר אבל היי!!! סלקום יצאו ממש מאגניבים.. איך עשית את זה?!?!
אני יודעת, באת עם טייץ! נכון?! נכון?!!?
|
|
|
|
בתגובה ל: גרמניה ניצחו 3:2 ומחר המשחק הבאמת מעניין. מאת: קייזר סוזי בפעם השניה לא היה לי כוח לשים עוד זוג מיכנסיים עליו (היה חםםם!!!) ובאמת קצת התפדחתי אבל באתי עם $%#@... אבל בסוף הצליחו לדפוק אותי איכשהו- לא ממש ברור, אבל כמה שאני מנסה להגביר את הצלצול שלו- הוא עדיין לא מספיק חזק (וכן- השמיעה שלי תקינה!! :))
בקשר לאורנג'- ניראה לי שזה לא ממש קשור- התשלום על הנט דרך הפלא הוא חודשי וקבוע- ואם התחייבת אז זה לא ממש משנה כמה התחברת... (עד לתיקרה מסויימת כמובן) אבל עדיין- ביזיום שהם לוקחים את זה- אני פעם התחברתי ואחרי חודשיים ניתקתי את השירות.
לשמחתי- עדיין לא עלו עלי שאני כבר לא חייל ועדיין משלם מחיר שערורייתי יחסית :-)
וגרמניה?... ימח שמם!! :)
אומנם משמין מנחת-
אבל נהנה לשרוף את הקלוריות בחזרה :-)
|
|
|
|
בתגובה ל: ת'אמת, עכשיו כשאני חושב על זה... :) מאת: אפונה וגזר יחד עם בטטה (אני)..
חהחה בוקר טוב :)
היום הגמר! להלה!
|
|
|
|
בתגובה ל: ההללללווו אנשים?!? - איפה אתם?? :) מאת: אפונה וגזר היי גם אני נעלמתי לאיזה שבועיים בגלל כל מיני דברים ובלגנים סורי......... אני עצבנית על אורנג' חבל לך על הזמן. קניתי סוני אריקסון בהמלצה חמה של המוכר שהיה איתי בשיכבה. הגעתי הביתה והמכשיר באמת אחלה. אמפי3 תמונות וידאו כל מה שרק אפשר לבקש. אלא שכבר במכירה המוכר אמר לי שבגלל שאני קונה מהם מכשיר דור3 אני חייבת לשלם להם 20 שקל בחודש על אינטרנט למשך 3 שנים. אמרתי לא נורא, כפרה, גם ככה אני לא משתמשת בזה. אבל אחרי שבוע עם המכשיר הבנתי את הטריק של החארות. הם שמו את הכפתור של ההתחברות לאינטרנט למעלה מימין שהוא הכפתור הכי נלחץ בטעות במכשיר. ואז אני מגלה מלא פעמים שאני מחוברת לאינטרנט בלי שבכלל ידעתי. ככה הם עושים את הכסף שלהם!
עכשיו אני מחפשת מישהוא או חנות שיבטלו את הכפתור הזה אצלי.
(\__/) (='.'=) (")_(")
|
|
|
|
בתגובה ל: YYY מאת: נעמונת23 היה לי ריב ארוך עם פלאפון בנושא הזה, רציתי להחליף מכשיר ותוכנית, והם רצו שאני אשלם קנס, וגם 20 ש"ח לחודש לאינטרנט בתוכנית החדשה. אחרי כמה מעברים לממונים ואיומים על מעבר לאורנג', נתנו לי תוכנית זולה, מכשיר חדש, בלי קנסות וגם נתנו לי שירות NAVIGATOR מתנה. וכמובן שאני לא משלם על האינטרנט.
שווה להתעקש.
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: 20 שקל לסלולר עם אינטרנט - זה הרבה? אז מה עם מאת: פהרוך מכיוון שאתה משלם על שירות שאתה לא משתמש בו.
לחצי שנה 120 ש"ח, לשנה שלמה 240 ש"ח, על מה בדיוק?
אינטרנט חודשי - אם תתעקש ותתווכח תקבל מחיר הרבה יותר נמוך. צריך להתעקש.
אם אתה מוכן לשלם כל דבר - אדרבא - אך אל תתפלא אם בסוף תהיה באוברדראפט.
|
|
|
|
בתגובה ל: ההללללווו אנשים?!? - איפה אתם?? :) מאת: אפונה וגזר בתשובה לאפונה וגזר- (הל אנשים-)איפה אתם? =========================================== אז סחבי - בבית אבות לסיעודיים . בין הזקנות (רוב הזיקנה החיה בארץ - נשים)בנות התשעים פלוס- בקיבוץ בשרון. הסיפור הוא - על הטוב בו. אנשים טובים -הם סיפור טוב. כבר כ 3 חודשים שיש לי כאן "בקבוק ליציאה נוזלית(לא עליכם, כשיש כליה קרועה"אבל מתפקדת")"והוא כמובן התלכלך. חודש ביקשתי בקבוק חדש. ין בכל הבית... אז הזמינו- והבוקר - רק הגיע , והאח הראשי דרש לתת לי. תודה חבר שלי. תודה רבה. יותר אסטתי כעת. כן- גם כחודש שהתלוננתי שכואב לי עצמות הכתפיים בכיסא גלגלים שהיה לי. יותר מדי קצר באורך הישיבה, פחות מדי בגובה - כמשענת לגב, והייתי מחליק עם התנועה שלי בו... אז ביקשתי רק ביום אחד בשבוע שעבר - והוחלף לי- וגם הורכבו אבזרי משענת ראש חדשים מהניילון ואפילו היום עוד המשיכו בשינוי של עוד משהו "קטן וטוב". קיבלתי כרית ישיבה גבוהה חדשה(כי עקב פריקת תותב-מלא-באגן, אני זקוק להגבהה בכיסא מעל לרגיל, ויש כמובן "בעיה" בישיבה מול המחשב. אבל הבוקר ניסיתי כיסא רגיל פה- ומתברר שכאשר הישבן שלי בכיסא הגלגלים לא "לחוץ מדי" - אז אפשרי לשבת שעתיים בכיסא רגיל.
וזהו כמעט הכל בסיפור, חוץ מהדבר האמיתי הנוסף, שאני רואה לעצמי חובה להוסיף כאן. יש ביניכ בוודאי אנשים ששירתו בצבא, ולמדו והודרכו גם מילדות - שה"ערבים לא רוצים ולא יכולים לחיות אתנו בשלום-כי יהודים אנו", וכוונתי כמובן לבני הארץ הזו, לא לילדי פלסטינה, ולא ל"זכאים לשוב הנה"... שני האנשים שכל כך דאגו לי כאן, מן הצוות המסור פה - הם מערביי הארץ, ואחד אפילו מאוד מאמין, וקורא בקוראן וממלא החוקים שבו. מצאתי בהם את האופי של אנשים טובים, ורצון לסייע בעבודתם, ואני מחשיב אותם כחברים ואותי כחבר שלהם...
כן, גדלתי בחיפה, עיר שבה עד היום פשר למצוא חיים משותפים בין דרוזים,ארמנים, מוסלמים, ערבים נוצרים קתולים, אורטודוקסים ואפילו אתיופיים יהודים וכאלה שהרבנו מחייבת גיור - וכולם הם אנשים שחיים במשותף. רק מה? עד הגבול של "פתח הבית האישי"... מישהו מוכן לומר לי מדוע זה כך?
צחקנו עם "הרוסים באים הרוסים באים" -עכשיו כשהדולר נופל- אנחנו הרוסים. צחקנו גם כשקטפנו את יפי הפרחים, עכשיו כשיבשה הארץ - עצובים לפרקים. .gif)
|
|
|
|