איזה מעצבן זה
|
|
איזה מעצבן זה
פורסם לפני
67 ימים
מאת מאור
סה"כ תגובות: 17
תגובה אחרונה לפני: 20 ימים
שאתה עושה למישהו טובה כי אתה נחמד וזה הופך לניצול.
יש לי מישהי בעבודה, שהיחסים שלנו הם בעיקר, דיבורים (ברבורים) שלה על האקס הנצחי והזמנות מצידה לפגוש אותי אחרי העבודה, הזמנות שנדחו כי אני לא נמשך אליה בשיט.
בגלל שאני עובד בדרך כלל ערבים , יוצא שתמיד ההפסקה שלי היתה אחרי שלה, באחד מימי השישי אני עבדתי עד 14:00 והיא עד 16:00, אז היא בקשה ממני, לפני שאני הולך הביתה, ללכת לקנות לה משהו לאכול מהמכולת (על חשבונה כמובן), נעניתי בשמחה.
שבוע לאחר מכן, היא ביקשה ממני בהפסקה שלי ללכת לקנות לה אייסקפה באייסקפייה מעבר לכביש (בהפסקות שלי, באופן קבוע, אני לא נשאר בבניין אלא יוצא החוצה) שוב, נעניתי בשמחה, ככה זה המשיך שלוש פעמים בשבוע האחרון והתקבע כהרגל.
היום אני מגיע לעבודה, היא רואה אותי ושואלת "מאור, מתי ההפסקה שלך?".
הבנתם, יש לה טריט קבוע, באמצע המשמרת, מאור מביא לה אייסקפה, אז אמרתי לה שאני אוכל את ארוחת הצהריים שלי בתוך הבניין.
אז נכון, שזה כולה ללכת שתי דקות, ונכון שאם הייתי רוצה אותה בכלל לא הייתי כותב את ההודעה הזאת, ונכון שיכול היה להיות לי סרטן וילדים באפריקה רעבים.
אבל זה מרגיז.
לא?
|
|
|
|
|
|
|
שאתה עושה למישהו טובה כי אתה נחמד וזה הופך לניצול.
יש לי מישהי בעבודה, שהיחסים שלנו הם בעיקר, דיבורים (ברבורים) שלה על האקס הנצחי והזמנות מצידה לפגוש אותי אחרי העבודה, הזמנות שנדחו כי אני לא נמשך אליה בשיט.
בגלל שאני עובד בדרך כלל ערבים , יוצא שתמיד ההפסקה שלי היתה אחרי שלה, באחד מימי השישי אני עבדתי עד 14:00 והיא עד 16:00, אז היא בקשה ממני, לפני שאני הולך הביתה, ללכת לקנות לה משהו לאכול מהמכולת (על חשבונה כמובן), נעניתי בשמחה.
שבוע לאחר מכן, היא ביקשה ממני בהפסקה שלי ללכת לקנות לה אייסקפה באייסקפייה מעבר לכביש (בהפסקות שלי, באופן קבוע, אני לא נשאר בבניין אלא יוצא החוצה) שוב, נעניתי בשמחה, ככה זה המשיך שלוש פעמים בשבוע האחרון והתקבע כהרגל.
היום אני מגיע לעבודה, היא רואה אותי ושואלת "מאור, מתי ההפסקה שלך?".
הבנתם, יש לה טריט קבוע, באמצע המשמרת, מאור מביא לה אייסקפה, אז אמרתי לה שאני אוכל את ארוחת הצהריים שלי בתוך הבניין.
אז נכון, שזה כולה ללכת שתי דקות, ונכון שאם הייתי רוצה אותה בכלל לא הייתי כותב את ההודעה הזאת, ונכון שיכול היה להיות לי סרטן וילדים באפריקה רעבים.
אבל זה מרגיז.
לא?
|
|
|
|
בתגובה ל: איזה מעצבן זה מאת: מאור מי שנותן שירכבו עליו, רוכבים עליו. זה הפסיק להיות אקט של נחמדות בשנייה שנמאס לך והתחלת להרגיש מנוצל.
אז שניים סוכר, ולא לשכוח לערבב בבקשה..
|
|
|
|
בתגובה ל: אם אתה כבר על הדרך, תביא לי איזה כוס תה מאת: ביג ממי מהו הגבול עבורך?
|
|
|
|
בתגובה ל: הסבר ופרט מאת: אופטימית קוסמית וזה הולך ומתרחק מיחסים של הדדיות..
|
|
|
|
בתגובה ל: איזה מעצבן זה מאת: מאור אבל אנחנו קונים אחד לשני, לא משרתים אדם ספציפי באופן קבוע.
חצופה קטנה זאת.
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: חמודי, זה הזמן לשדרג את היחסים ביניכם מאת: אמיר לבנוני היא זקוקה למשרת.
|
|
|
בתגובה ל: חחח בהחלט! מאת: קייזר סוזיללא תוכן קבצים מצורפים:
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: גררררררררר P: מאת: קייזר סוזי צד של השוט, את ?
:-)
(סוד ורז - סגן נשיא בכיר לחקר צדדים אנושיים)
|
|
|
|
בתגובה ל: באיזה מאת: סוד ורז ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: חמודי, זה הזמן לשדרג את היחסים ביניכם מאת: אמיר לבנוני ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: לא נמשך אליה בכלל מאת: מאור ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: איזה מעצבן זה מאת: מאור היא פוטרה, קצת באשמתי...
|
|
|
|
בתגובה ל: עדכון חשוב... מאת: מאור ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: זה חתיכת עדכון, מה קרה? מאת: קייזר סוזי היו תלויות נגדה שתי התראות.
התקשר אלי לקוח אבל הייתי עמוס מדי מכדי להתפנות אליו והעברתי אותו אליה.
זה היה לקוח סמוי שעשה ביקורת.
היא פישלה.
|
|
|
|
בתגובה ל: האמת היא שהיו חמים עליה בלי קשר מאת: מאור כי העברת אותו אליה? שטויות
|
|
|
|
בתגובה ל: נו אז למה אתה חושב שזה בגללך:| מאת: קייזר סוזי אמרתי שה third strike הופעל בגלל שהיא פישלה עם לקוח.
ייתכן שהוא היה נדחה אם אני הייתי עונה לו
|
|
|
|