|
|
|
להרפות
להרפות זה לא אומר שעלי להפסיק לדאוג זה אומר שאני לא יכול לעשות זאת בשביל הזולת.
להרפות זה לא אומר לנתק את עצמי זוהי ההבנה שאינני יכול לשלוט באחר.
להרפות זה לא אומר לאפשר. זה אומר להרשות לאחר ללמוד מהתוצאות הטבעיות של מעשיו.
להרפות זה להודות בחוסר אונים ופירוש הדבר - שהתוצאה לא נתונה בידי.
להרפות זה לא לנסות לשנות או להאשים את הזולת אלא למצות את עצמי.
להרפות זה לא לטפל במישהו, אלא לגלות אכפתיות.
להרפות זה לא לקבוע את התוצאה מראש אלא להיות תומך.
להרפות זה לא לשפוט אלא לאפשר לזולת להיות בן אנוש.
להרפות זה לא "לסדר" את כל התוצאות אלא לאפשר לאחרים להשפיע על גורלם בעצמם.
להרפות זה לא לגונן, אלא לאפשר לאחר לעמוד בפני המציאות.
להרפות זה לא להכחיש, אלא לקבל.
להרפות זה לא לנדנד, לגעור או להתווכח. במקום זאת עלי לחפש מהם חסרונותי ולנסות לתקנם.
להרפות זה לא להשתדל להתאים כל דבר לרצונות שלי, אלא להתייחס לכל יום בנפרד, ולהוקיר את עצמי בו.
להרפות זה לא להעביר ביקורת ולנהל אחרים אלא להגשים את חלומותי לגבי עצמי.
להרפות זה לא להצטער על העבר, אלא לצמוח ולחיות למען העתיד.
להרפות, לשחרר, לוותר, לאפשר זה לפחד פחות ולאהוב יותר.
|
|
|
|
בתגובה ל: קחו את זה לאיזה כיוון שמתאים לכם מאת: אופטימית קוסמית לאישה שאני חי לצידה :-)
נחמד מאד משום מה זהנשמע לי כמו המנון של איזה קבוצת אנונימים כאלה. משהו כמו +A כאלה
יכול להיות שכבר נתקלתי בזה בעבר ?
|
|
|
|
בתגובה ל: לוקח את זה מאת: sdk10 לאישה שלצידי....זה אומר שאתה?????
המנון...מתי משרת מטרה ומתי הופך לקלישאה?
הכל יכול להיות לא המצאתי כלום, ספציפית הגיע במייל.
ההרפיה קשה לך?
|
|
|
|
בתגובה ל: מהרהרת ומשתפת מאת: אופטימית קוסמית וולל הרבה שאלות יש פה שחלקם כלל לא מובנים לי
לאישה שלצידי....זה אומר שאתה????? זה בהחלט אומר שאני רק ציינתי למען הדיוק האישה שאני חי לצידה
המנון...מתי משרת מטרה ומתי הופך לקלישאה? לעניות דעתי האישית המנון תמיד בה לשרת מטרה לרב זו מטרה פאשיסטית במובן של ליצור את הרגש הלאומני ו/או ההשתייכות לקבוצה מסוימת
הכל יכול להיות לא המצאתי כלום, ספציפית הגיע במייל. בסדר יכול להיות. לא כל דבר צריך או חייב להביא מעצמך לא צריך להמציא את הגלגל כל פעם מחדש, מישהו כבר עשה את זה בשבילנו. גאה בי יצר הסקרנות
ההרפיה קשה לך? בדרך כלל זה דבר והיפוכו ;-) אבל צד השאלה ואם הובנה כראוי - אז ממש לא
|
|
|
|
בתגובה ל: יוו.. פסח חזר :-) מאת: sdk10 " להרפות זה לא לנדנד, לגעור או להתווכח. במקום זאת עלי לחפש מהם חסרונותי ולנסות לתקנם."
עפתי לשנת היופי :)
|
|
|
|
בתגובה ל: מרפה :) מאת: אופטימית קוסמית לי יש תפיסה מעט שונה אבל זה נוגע יותר לניהול אנשים או תפיסה שלי לניהול זה לחזק את החוזקות של כפיפים ולא לחפש חולשות ולחזק כמובן שלהאיר על חולשות ולטפל גם בהם אבל אני מאמין יותר בלחזק את החוזקות
תהני לך בשינה.. כיף לך היה מתאים לי להצטרף כי מאד עייף לי היום ואני ממש לא פרודוקטיבי
|
|
|
|
בתגובה ל: מבין את זה מאת: sdk10 המקצוע שלי הוא להעצים אנשים.
כשמדובר בעצמי לומדת מהטעויות והם שמעצימות אותי.
לא נרדמתי לא פרודוקטיבית לחלוטין בבקרים. להבדיל מלאת אנרגיות.
נראה לי שאנחנו לבד בפורום :) שנתחיל לספר בדיחות?
|
|
|
|
בתגובה ל: יותא ממסכימה עם תפישתך הניהולית מאת: אופטימית קוסמית ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: יותא ממסכימה עם תפישתך הניהולית מאת: אופטימית קוסמית בדיחות בשרשור חדש P:
|
|
|
|
בתגובה ל: לא רוצה להפריע לדוח שיח מאת: קייזר סוזי אבל להתערב את יכולה
עקב תקלת טרמוסטט ועליה טמפ' לא נשלטת בראקטור האישי, העיניים בורקות והגב לוהט כנראה שיש עוד חלקים שצורת האנרגיה בהם השתנתה כלפי מעלה
השרשור ידחה לסוכות עם שרשורי הסוכה או למצב שבו הראקטור יחזור לפעולה תקינה
|
|
|
|
בתגובה ל: לוקח את זה מאת: sdk10 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: קחו את זה לאיזה כיוון שמתאים לכם מאת: אופטימית קוסמית הייתי מוריד לו כאפה... :)
|
|
|
|
בתגובה ל: אם מישהו היה אומר לי את זה ברחוב מאת: Ja Tomer ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: אם מישהו היה אומר לי את זה ברחוב מאת: Ja Tomer אני רוצה לומר שהדבר הזה נשמע כמו הדבר הכי מחליש שקראתי. את אומרת שאת עוסקת בהעצמת אנשים? זה נראה בדיוק ההיפך. להרפות, להודות שאתה חסר אונים? לא אצלי.
|
|
|
|
בתגובה ל: לאחר קריאה נוספת מאת: Ja Tomer ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: קחו את זה לאיזה כיוון שמתאים לכם מאת: אופטימית קוסמית אבל אני צריכה להיות במצב רוח לילי בשביל דבר כזה.
כי כמו תומר, נכון לשניות אלו, הייתי מורידה כאפה למישהו חחחח
|
|
|
|
בתגובה ל: נחמד מאת: קייזר סוזי אלימות אפילו כבדיחה מאד מפחידה אותי.
|
|
|
|
בתגובה ל: פייר מאת: אופטימית קוסמית ללא תוכן
|
|
|