|
|
|
ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: הגיע הזמן לפורום חדש לקטנועים מאת: jonnyלמה אין כאן קטנוענים...??? קבצים מצורפים:
או אופ אופנו אופנוען מאומן
|
|
|
בתגובה ל: מי זה המנהל כאן...?? תגידו לי...!! מאת: roni250bסחתן על ה CN 250 הקטנוע שלא יודע להתקלקל לי גם יש הונדה אך היא לא מתקרבת לCN שלך קבצים מצורפים:
|
|
|
בתגובה ל: מי זה המנהל כאן...?? תגידו לי...!! מאת: roni250b יאללה תארגן לנו משהו איזה סיפור אחי תן בתמונות ובהסברים נשמות אחים שלי שרק תהנו ותצליחו העכביש
|
|
|
|
|
בתגובה ל: צודק צריך לארגן איזה טיול לילי מאת: jonny   תן לו לנחש הזה למעלה ההוא רוני ויביא לך כאן טיול וירטואלי יותר טוב מטיול לילי הוא אשף הוא גדול הוא ענק אחש'לי רוני תן בסיפורים עם התמונות
|
|
|
|
בתגובה ל: איזה טיול איזה לילי מאת: עכביש טורף ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: מאת: jonnyאיזו זריזות חבר'ה.... יותר מהר מלהגיע לנגב עם סילבר ווינג.... כן יוני...כבר 6 שנים הוא העבר שלי.....הברווזון... קורע אותו יום יום... בגלל ההסבה לשטח הספקתי כבר לשפץ את הגיר כמעט קומפלט...אצל חבר בעלות של חלקים... וחוץ מזה הייתי איתו בשבועיים האחרונים בטיול בנגב ואח"כ אילת הלוך חזור... כאן תפגשו אותי... http://www.agenda.co.il/123/forum/ קבצים מצורפים:
|
|
|
בתגובה ל: וואו, רק שאלתי שאלה ופתאום נהיה כאן פורום מאת: roni250bמה שמת לו גלגלים של טייפון ? נסעת איתו בחולות ? כמה ק"מ כבר עשית עליו ? היית כבר הופך אותו למכונית מרוץ קבצים מצורפים:
|
|
|
בתגובה ל: cn 250 שטח מאת: jonnyללא תוכן קבצים מצורפים:
|
|
|
|
בתגובה ל: ת'אמת בגלל עבר השטח שלי...כל כלי חייב לראות שבילים מאת: roni250b היו לך אופנועים דו שימושיים?אתה במקור מהשטח? זה קי אל אר נכון? שמתי לב שאתה נמשך לכל המוקשים שיש בשוק...קי אל אר סי אן זבציו
גזעי גזעי אתה,עושה הרבה יותר ממה שמצופה מהכלים האלו,כל הכבוד.
שמי סתיו,רוכב על סילבר הונדה 400 סמק.
מטיל המון אם רעייתי בחגים וסופי שבוע.
אב לשתי בנות ובן.
|
|
|
|
בתגובה ל: אתה מקצוען אתה אה ? מאת: סתיו צנעני אתה לא במקרה מישהו ממיודעיי....
ממש מוכר, כאילו דיברנו עכשיו אחרי תקופה ארוכה...
|
|
|
בתגובה ל: שמע חביבי, סגנון הביטוי שלך מה זה מוכר לי... מאת: roni250bומהתמונות שאתה מצרף היפות יש לומר.
אב לשתי בנות ובן.
|
|
|
|
בתגובה ל: אין לנו הכרות קודמת הכל מהאתר הזה מאת: סתיו צנעני עברי באילת אפריל 1962 עד מאי 1995.
|
|
|
|
בתגובה ל: גם אני אילתי לשעבר...מהו עברך באילת...?? מאת: roni250b בכל שנותי בעיר הייתי שכיר בגלי אילת וברשת דורטל
אב לשתי בנות ובן.
|
|
|
|
בתגובה ל: מי זה המנהל כאן...?? תגידו לי...!! מאת: roni250b בעקבות הקישור שנתת כאן גיגלתי מעט וראיתי שיש לנו הרבה מהמשותף בנושא טיולים על קטנוע. אני רוכב כעת על סילבר הונדה 400 ובעבר על פורסייט וג'אז. יש לי לא מעט חוויות מהטיולים בארץ למרות שאני כמעט ולא נכנס לשבילים כמוך. התרשמתי לטובה מכל האתרים בהם אתה כותב ואפשר יהיה להחליף דעות וחוויות כאן בפורום וגם בפורום האישי שלך.
אב לשתי בנות ובן.
|
|
|
|
בתגובה ל: היי רוני מאת: סתיו צנעני ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: היי רוני מאת: סתיו צנעני איך אתה רואה את ההבדל בינו ל-600 ?? עם ה-600 נסעתי נסיעת מבחן שישבת...יותר מידי חזק לטעמי...מול הרוח אפשר לאבד שליטה במיידי...!
|
|
|
|
בתגובה ל: שמעתי שהסילבר 400 - פצצה על גלגלים... מאת: roni250b קטנוע כל כך מהנה שקשה לתאר את ההרגשה הבאלנס של המנוע טוב יותר מה600 ,אני גם לא זקוק לעוצמת המנוע של ה600 כי בדרך כלל אני רוכב לאט יחסית בערך 100 . חלק מהטיפולים אני עושה לבד ובדיוק אתמול הביאו לי מאטליה סט חולצים מדהים שמתאים לעבודות על הסילבר ועוד כמה חלקים רצועות וכאלו.שמע גם הקודמים היו טובים מאוד הג'אז זה חלום של כלי הפורסייט סוס עבודה רק המתלים קצת קשים אבל כללית נהנתי ממנו. בקשה לרוני שים לנו כאן בפורום תמונות מהמקומות היפים שאתה מגיע אליהם עם הקטנוע זה מרתק וממלא את החלל הריק ששורר כאן.
אב לשתי בנות ובן.
|
|
|
|
בתגובה ל: מכונת תפירה זינגר מאת: סתיו צנעני לא היית מעדיף לקנות איזה פרוזה אמין וחסכוני ? אפילו הפנתאון שלי יכול לעשות את אותה עבודה
|
|
|
|
בתגובה ל: שמעתי שהסילבר 400 - פצצה על גלגלים... מאת: roni250b שמעתי שיש לו ביקוש רב ואין להשיג אומרים שיש אחד בפ"ת שמשקם אותם ומבקש 16000 ליחידה משוקמת,זה נכון או סתם סיפורים ?
אב לשתי בנות ובן.
|
|
|
|
בתגובה ל: אפרופו זבציו סי אן מאת: סתיו צנעני ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: לא מכיר מאת: roni250b ללא תוכן
אב לשתי בנות ובן.
|
|
|
|
בתגובה ל: הגיע הזמן לפורום חדש לקטנועים מאת: jonny ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: הגיע הזמן לפורום חדש לקטנועים מאת: jonny מתי מפגש פורום
דלוקה על הפנתאון המפנק שלי
|
|
|
|
בתגובה ל: גוניייייי מאת: איילת קידר מעט מאד אנשים קנו פנתאון כי באותו מחיר אפילו פחות יכלו לקנות גויי מקס 250
|
|
|
|
בתגובה ל: אפשר לשאול מדוע קנית פנתאון מאת: jonny גם הקווים העדינים והסקסים של הפנתאון משכו אןתי joymax זו סחורה להמונים אני רוצה להרגיש נבדלת
דלוקה על הפנתאון המפנק שלי
|
|
|
|
בתגובה ל: גוניללה מעט מאוד אנשים קונים AMG מאת: איילת קידר ללא תוכן
|
|
|